Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren

Verhuur toebehoren

Een toilet is onmisbaar bij jouw festival of evenement. Iedereen moet namelijk naar de toilet en dit wil je goed geregeld hebben met voldoende toiletten. Maar vergeet ook niet na te denken over de afvoer van jouw toiletten! Heb je geen afvoer in de buurt? Dan kan een vermaalpomp ingezet worden in combinatie met een opvangtank. Heb je te weinig waterdruk? Dan kun je kiezen voor een hydrofoorpomp en voorraadvat, zodat ook op de piekmomenten er voldoende water aanwezig is.

24/7 beschikbaar voor service en support
Full service, van plaatsing tot ophalen
Hoge nood?
Vermaalpomp 220 volt
220 volt / 2000 watt
2”afvoerslang / aansluiting is PVC-buis 110mm
Vermaalpomp 380 volt
380 volt / 2300 watt
2”afvoerslang / aansluiting is PVC-buis 110mm
Opvangtank 3.000 liter
3.000 liter opslag
350x150x150
Opvangtank 8.000 liter
8.000 liter opslag
650x240x90
Opvangtank 10.000 liter
10.000 liter opslag
650x210x220
Hydrofoorpomp klein
4 m3 per uur
70x30x70

Verhuur van vermaalpomp

De vermaalpomp kan ingezet worden wanneer er geen afvoer in de buurt is. Dit kan wanneer er binnen 10 tot 15 meter van de toiletunit geen afvoer aanwezig is of wanneer de ondergrond oploopt. Hiervoor heeft Harmat Verhuur verschillende vermaalpompen zodat je zowel bij een kleine als een grote toilet een oplossing hebt. Bij Harmat Verhuur vind je een vermaalpomp van 380 volt en 220 volt.

Opvangtank voor toiletten

Is er helemaal geen afvoer bij jou op het terrein? Dan kan een opvangtank in combinatie met een vermaalpomp ingezet worden. Met een vermaalpomp kan de afvoer van het toilet in de opvangtank worden gepompt als je geen afvoer hebt. We hebben een opvangtank van 3.000 liter, opvangtank van 8.000 liter en zelfs een opvangtank van 10.000 liter. Wil je gebruikmaken van een opvangtank? Dan dient deze voor het ophalen door Harmat Verhuur geleegd te zijn.

Tip: Per spoelbeurt moet je rekening houden met 9 liter afvoerwater.

Hydrofoorpomp en voorraadvat toilet

Heb je te weinig waterdruk op jouw locatie? Dan kan een hydrofoorpomp ingezet worden. Een hydrofoorpomp zorgt ervoor dat de waterdruk in het waterleidingsysteem wordt verhoogd. De pomp haalt water uit een andere bron en voert dit naar de juiste plek. Een voorraadvat kan alleen in combinatie met een hydrofoorpomp gebruikt worden. Met het voorraadvat kan je ervoor zorgen dat de waterdruk gestabiliseerd wordt en op momenten wanneer het minder druk is, wordt het vat bijgevuld, zodat er voldoende water beschikbaar is op de drukke momenten. Bij Harmat Verhuur beschikken we over voorraadvaten van 1.000, 5.000 en 6.000 liter.

Let op: Om een voorraadvat aan een hydrofoorpomp te koppelen is er altijd een wateraansluiting met een GK-koppeling nodig.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste toiletten en toebehoren?

Je wilt alle puntjes op de ‘i’ zetten bij jouw feest of evenement. Daarbij kunnen toiletten en douches natuurlijk niet ontbreken. Weet je niet wat je precies nodig hebt om toiletten en douches op jouw festival goed te laten werken? Omdat je bijvoorbeeld geen goede waterdruk hebt of geen afvoer in de buurt? Dat snappen we! Daarom helpen we je hier graag bij. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij onder andere toiletten, kassa’s en douches bij evenementen en kunnen dus met zekerheid zeggen dat we jou kunnen voorzien van deskundig advies. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Hoge nood?

Daarom huren bij
Harmat Verhuur

Service
Wij denken met jou mee, van het eerste telefoontje tot de plaatsing van de units.
Kwaliteit
Onze units maken we zelf, waardoor we unieke producten hebben van goede kwaliteit.
Goede bereikbaarheid
Tijdens jouw event zijn we 24/7 bereikbaar voor technische storingen.
Deskundig team
Dankzij meer dan 35 jaar ervaring zijn wij gegroeid van één toilet naar een compleet verhuurpakket.
We hebben het product met succes toegevoegd aan jouw offerte