Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren
Over Harmat Verhuur

Groot in kwaliteit en
verrassend veelzijdig

Alles moet tijdens een evenement goed geregeld zijn. Tevreden bezoekers en geen (te) lange rijen voor de munten, garderobe of toilet. Ben je nog op zoek naar de juiste voorzieningen voor jouw evenement of festival? Of heb je te weinig capaciteit om alle randzaken voor jouw evenement te regelen? Bij Harmat Verhuur vind je een totaalpakket voor jouw organisatie aan toiletten, douches, koelingen, garderobes, kantoorunits en kassa’s.

Hoge nood?

Deze events slaagden al met behulp van Harmat Verhuur

Meer dan 35 jaar Harmat Verhuur

Waar Harmat Verhuur ooit startte met de verhuur van één toilet, kunnen we inmiddels zeggen dat we een compleet verhuurpakket aanbieden. Ontstaan vanuit de vraag van de klant. Inmiddels zijn er evenementen waar we al jarenlang komen. We weten waar we mee bezig zijn en kennen goed de weg in de branche.

Meer dan 200+ units in eigen beheer

Unieke producten van kwaliteit

Bij Harmat Verhuur maken we alle producten zelf. Hierdoor kunnen we met zekerheid zeggen dat we kwalitatieve producten leveren. Bij onze producten leveren we service van begin tot eind. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt denken we mee over de juiste oplossingen voor jouw vraagstuk.

Daarna houden we een kort lijntje om ervoor te zorgen dat alles met de juiste zorg gebeurt. We plaatsen de unit, maken deze schoon en zorgen dat alles aangesloten wordt. Na het evenement halen we alle materialen weer op. En heb je een technische storing gedurende het evenement? Dan zijn wij tijdens het gebruik van de gehuurde producten 24/7 bereikbaar voor technische storingen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kies je voor een lange of korte periode verhuur? Heb je veel of weinig materialen nodig? We kijken graag samen naar de verschillende mogelijkheden en de beste oplossing voor jouw wensen. We bezorgen door het hele land en ook daarbuiten. Wil je het ook aangesloten hebben? Dan pakken wij dat op! Is er geen afvoer in de buurt? Geen probleem: wij hebben ook toebehoren te huur. Samen zorgen we ervoor dat het jouw bezoekers aan niets ontbreekt! Neem hiervoor contact met ons op.

Daarom huren bij
Harmat Verhuur

Service
Wij denken met jou mee, van het eerste telefoontje tot de plaatsing van de units.
Kwaliteit
Onze units maken we zelf, waardoor we unieke producten hebben van goede kwaliteit.
Goede bereikbaarheid
Tijdens jouw event zijn we 24/7 bereikbaar voor technische storingen.
Deskundig team
Dankzij meer dan 35 jaar ervaring zijn wij gegroeid van één toilet naar een compleet verhuurpakket.
Werken bij Harmat Verhuur

Kom van de pot af en ga aan de slag!