Kekse! Wir verwenden Google Analytics, um unsere Website zu analysieren

Alles moet tijdens een evenement goed geregeld zijn. Tevreden bezoekers en geen (te) lange rijen voor de munten, garderobe of toilet. Ben je nog op zoek naar de juiste voorzieningen voor jouw evenement of festival? Of heb je te weinig capaciteit om alle randzaken voor jouw evenement te regelen? Bij Harmat Verhuur vind je een totaalpakket voor jouw organisatie aan toiletten, douches, koelingen, garderobes, kantoorunits en kassa’s.

Dringender Bedarf?

Wij staan voor jou klaar: van eerste telefoontje tot plaatsing

Of je nu goede sanitaire voorzieningen nodig hebt, een kassa voor de verkoop van munten, garderobe voor jouw gasten of kantoorunits om EHBO neer te zetten of artiesten een plek te geven. Het deskundige en enthousiaste team van Harmat Verhuur helpt je graag met het complete plaatje.

Vanaf het eerste telefoontje denken we met je mee: wat wil je precies met jouw event en wat heb je nodig aan extra capaciteit? En wat zijn de beste looproutes? Zo zorgen we er samen voor dat het goed staat.

Hygiëne voorop
Alles wordt netjes en schoon opgeleverd en desgewenst geplaatst en aangesloten.
24/7 beschikbaar
Is er een technische storing, dan zijn we 24/7 beschikbaar tijdens jouw evenement.
Full service
Wil je er helemaal geen omkijken naar hebben? Dan plaatsen wij de materialen, sluiten deze aan en halen we alles ook weer op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kies je voor een lange of korte periode verhuur? Heb je veel of weinig materialen nodig? We kijken graag samen naar de verschillende mogelijkheden en de beste oplossing voor jouw wensen. We bezorgen door het hele land en ook daarbuiten. Wil je het ook aangesloten hebben? Dan pakken wij dat op! Samen zorgen we ervoor dat het jouw bezoekers aan niets ontbreekt! Neem hiervoor contact met ons op.

deshalb Vermietung Biene
Harmat Vermietungen

Service
Wij denken met jou mee, van het eerste telefoontje tot de plaatsing van de units.
Kwaliteit
Onze units maken we zelf, waardoor we unieke producten hebben van goede kwaliteit.
Goede bereikbaarheid
Tijdens jouw event zijn we 24/7 bereikbaar voor technische storingen.
Deskundig team
Dankzij meer dan 35 jaar ervaring zijn wij gegroeid van één toilet naar een compleet verhuurpakket.
Arbeitet bei Harmat Verhuur

Runter vom Topf und geh zum Kampf!